Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Miért pont Apple Watch? - 2. rész

Miért pont Apple Watch? - 2. rész

Miért pont Apple Watch? Hangzik el gyakran a kérdés. Ebben a cikksorozatban bemutatunk pár dolgot amiért erre a kérdésre a válasz: Mert ez a legjobb okosóra!  

Természetesen a fenti kérdésre az egyik legjobb válasz az is lehetne, hogy azért Apple Watch, mert annyi féle anyagú, színű, mintájú szíj és kiegészítő közül válogathatsz, hogy nem győzöd követni.

De ezen felül szeretnénk bemutatni első körben azokat az alap fejlesztéseket, applikációkat az Apple Watch-ra, melyek egyedibbé és a többi közül kitűnőbbé teszik.

 

 Iránytű

Az iránytű egy nagyon hasznos dolog, nemcsak a túrázóknak, hanem bárkinek aki véletlenül elvesztené az útirányt. Megjeleníti az Órát viselő aktuális helyzetét, a tengerszint feletti magasságot, és az óra melyik irányba néz.

Kontaktok

Ennek segítségével hozhat létre új kontaktokat vagy épp szerkesztheti a meglévőt.

Cikluskövetés

A menstruációs ciklussal kapcsolatos részleteket lehet az appba fejlegyezni, mint pl fejfájás, bármilyen más tünet.

EKG

Az Apple Watch 4-es szériája vagy az újabb modellek már tartalmaznak egy elektronikus pulzusérzékelőt, amely az EKG appal együtt képesek EKG készítésre. Természetesen meg kell jegyezni, hogy ez nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot.

Véroxigén

Ha beállítja, akkor a nap során rendszeresen méri a véroxigén szintet, és ezt abból veheti észre, hogy mérés során az eszköz egy élénkvörös fénnyel megvilágítja a csuklóját.. De bármikor mérhető manuálisan is.

Számológép

 

Nemcsak a telefonon, hanem az óráján is könnyedén használhatja a számológépet.

Naptár

Ez a funkció az Apple Watch-án azokat az eseményeket mutatja meg, melyeket az előző hat hétben, vagy a következő két évben ütemezett be illetve hívták meg rá. Az Appon belül ezeket tudja módosítani, esetleg törölni. Heti, havi illetve napi bontásban, listázhatja a betervezett dolgait.

Kamera-távirányító

Bluetooth segítségével kb 10 méteren belül az Apple Watch eszköze segítségével készíthet fotót illetve videót.

 

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: app hasznos tipp alkalmazás
Az oldal tetejére