Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Miért pont Apple Watch? - 3. rész

Miért pont Apple Watch? - 3. rész

Miért pont Apple Watch? Hangzik el gyakran a kérdés. Ebben a cikksorozatban bemutatunk pár dolgot amiért erre a kérdésre a válasz: Mert ez a legjobb okosóra!  

Természetesen a fenti kérdésre az egyik legjobb válasz az is lehetne, hogy azért Apple Watch, mert annyi féle anyagú, színű, mintájú szíj és kiegészítő közül válogathatsz, hogy nem győzöd követni.

De ezen felül szeretnénk bemutatni első körben azokat az alap fejlesztéseket, applikációkat az Apple Watch-ra, melyek egyedibbé és a többi közül kitűnőbbé teszik.

 

 Eszközök keresése

Segít megtalálni azokat az Apple eszközöket, melyeket nem tudjuk hova raktunk. Ha az eszköz online van megkereshető az eszközök keresése appban. Ha a fülhallgató vagy a fejhallgató csatlakoztatva van, akkor még hang is lejátszható az app segítségével.

Tárgyak keresése

Ennek segítségével megkereshet hiányzó AirTag-eket vagy regisztrált Apple eszközöket.

Személyek keresése

Az Önnek fontos személyeket keresheti meg és jelenítheti meg tartózkodási helyüket a térképen.

Pulzusszám

Az App segítségével a nap bármely szakában megtekintheti a pulzusát, legyen az nyugalmi állapot, edzés alatti vagy épp edzés utáni.

Otthon

Home-kit kompatibilis eszközöket irányíthat a segítségével, mint pl a lámpák, okostlvék, termosztát.

Mail

 

Nemcsak a telefonon, hanem az óráján is könnyedén használhatja a Mail app-ot. Segítségével könnyedén olvashatja e-mail-jeit, és válaszolhat is rájuk, akár diktálással.

Térkép

A térkép segítségével nemcsak útbaigazítást kérhet, hanem felfedezheti a környéket, a gyaloglás sugara funkcióval, ami megmutatja a közelben lévő érdekes helyeket.

Gyógyszerek

Ha szed bármilyen vitamint, gyógyszert, táplálék kiegészítőt, akkor az app nagy segítség lehet abban, hogy naplózza a beszedésüket illetve emlékeztetőt állítson be.

 

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: app hasznos
Az oldal tetejére